hoț de motorină din rezervoarele tir-urilor, reținut de poliție la sibiu

motorina hotÎn data de 18 iulie, în jurul orei 02.50, un sibian a sesizat telefonic IPJ Sibiu cu privire la faptul că în urmă cu câteva minute persoane necunoscute au sustras combustibil din rezervorul autocamionului său, parcat pe o stradă din municipiul Sibiu.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. La sosirea echipajului de poliție, două persoane necunoscute au părăsit locul faptei cu un autovehicul, iar o a treia persoană, care a încercat să fugă, a fost prinsă de polițiști.
În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul reținut la fața locului (în vârstă de 29 de ani, domiciliat în satul Nou, județul Sibiu) alături de alte două persoane rămase neidentificate până în acest moment al investigațiilor, cu ajutorul unui autoturism, s-au deplasat în noaptea de 17/18 iulie în municipiul Sibiu, iar dintr-o parcare au sustras 50 l de combustibil din rezervorul unui autocamion.
Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu