Șoferii băuți, în top-ul infracțiunilor găsite de polițiști pe străzile din Sibiu
FOTO: arhivă

razie alcool politie etilotest

Finalul de săptămână nu i-a scutit de polițiștii de la rutieră de împărțit amenzi. Cele mai multe au fost scrise pentru consumul de alcool la volan.

În ultimele 48 de ore, în urma activităților specifice desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier, astfel:

– în noaptea de 16/17.07.2016, în jurul orei 0040, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic, pe Șos. Sibiului din municipiul Mediaș, un conducător auto în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina condusă de acesta este neînmatriculată, iar bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice – 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 de lei pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat (art. 334 alin 1 Cod Penal);

– în data de 17 iulie, în jurul orei 0920, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un conducător auto (42 de ani, domiciliat în orașul Copșa Mică), în urma verificărilor fiind constatat că autorizația de circulație provizorie a autovehiculul este expirată. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat (art. 334 alin 1 Cod Penal);

– în data de 17 iulie, în jurul orei 1700, polițiștii din Agnita au oprit pentru control în trafic, pe raza localității Ruja, un conducător auto în vârstă de 27 de ani, în urma verificărilor efectuate fiind constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat (art. 336 alin 1 Cod Penal).

Ultima oră

Comentariul meu