o mare companie se extinde oficial și la sibiu. spun că există un potențial ridicat de dezvoltare

logicorSibiul este în ultima vreme în vizorul marilor firme ce desfășoară activități economice în România. După ce NEPI a cumpărat Sibiu City Shopping, iar CTP a luat un teren la ieșirea spre Sebeș, acum cei de la Logicor anunță oficial sosirea în oraș.

Logicor, compania care administrează activele logistice pe care americanii de la Blackstone le-au preluat de la Immofinanz, vede un potenţial ridicat în piaţa din România, unde prin achizţii de terenuri şi dezvoltările preluate de la austrieci a ajuns la un milion de metri pătraţi, anunta zf.ro.
„Am achiziţionat patru parcuri industriale în România, de aproximativ 98.500 de metri pătraţi în­chi­riabili în locaţii strategice. Suntem încă în proces de pre­luare a ultimului activ cu potenţial de dezvoltare – Bucharest Distribution Park din Mogoşoaia. De asemenea, ne-am asigurat terenuri în Braşov, Sibiu, Glina, Bucureşti şi Timişoara şi am ajuns la un total de peste un milion de metri pătraţi“, spune Roman Skowronski, head of asset manage­ment pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Logicor.
Printre cei mai importanţi chiriaşi pe care Logicor îi are în România, se numără companiile de logistică Rhenus Logistics şi CTDI, transportatorul Euroccoper, Profi Rom Food – compania care administrează reţeaua de supermar­keturi Profi, şi operatorul de servicii de dializă Fresenius.
„Vedem că piaţa din România are un potenţial uriaş. Previziunile pentru 2016 sunt pentru o creştere cu 4,2% a produsului intern brut. Sunt indicii semnificative de revenire a pieţei, iar cererea pentru depozite de clasa A este şi ea în creştere. Aşadar, nu excludem posibilitatea de a ne dezvolta aici cele mai bune proiecte din portofoliul nostru“, a mai adaugă Roman Skowronski. Sursa: zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu