video - președintele consiliului județean deranjat de o investiție făcută la spitalul județean: ”nu era o prioritate!”

intrare parcare spital sibiuDaniela Cîmpean a opinat după o vizită făcută zilele trecute în cea mai mare unitate sanitară din județ, că la Spitalul Județean au fost făcute investiții pe care ea nu le-ar fi văzut ca fiind prioritate.

Președintele Consiliului Județean Sibiu a mărturisit că a văzut secții la Spitalul Județean care arată jalnic. Daniela Cîmpean este contrariată de faptul că în cel mai mare spital din județ s-au făcut în ultimii ani investiții care din punctul ei de vedere nu se justifică.
VEZI ȘI: VIDEO – Daniela Cîmpean în control la Spitalul Județean Sibiu: ”Sunt profund marcată de ce am văzut la Oncologie”
”Spre exemplu acele bariere care au costat mulți bani. (..) Ele nu asigură în nici un caz un confort pacientului. (..) Înainte să facem orice altceva trebuie să ne gândim la pacientul care vine în spital și trebuie să aibă condiții omenești. Mai sunt și alte investiții pe care eu nu le consider prioritare și le constat pe măsură ce merg la fața locului”, a spus Daniela Cîmpean într-o conferință de presă transmisă în direct de Ora de Sibiu.
Daniela Cîmpean a mai spus că o să discute cu managerul Spitalului Județean despre modul în care s-au prioritizat investițiile la cel mai mare spital din Sibiu.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Reacția celui mai cunoscut ginecolog din Sibiu după ce a fost acuzat de neprofesionalism. Ce spune medicul Radu Chicea
Președintele CJ Sibiu spune că nu crede că anumite secții ar fi putut să fie lăsate intenționat în paragină. ”Nu vreau să cred că sunt și altfel de interese. Sper să nu fie vorba de așa ceva. (..) Eu nu prea plec urechea la urechiile altora. Am auzit și eu astfel de povești, dar eu prefer să văd cu ochii mei ce se întâmplă la fața locului”, a afirmat Daniela Cîmpean.
Vedeți mai jos toate declarațiile date joi de Daniela Cîmpean!

Partea a II-a

Ultima oră

Comentariul meu