ti-ai pierdut telefonul mobil sau rucsacul de curând în sibiu? le găsești la poliție

telefonPare poate incredibil pentru unii dintre dumneavoastră, dar poliția caută două persoane care și-au pierdut obiecte personale în 2 și 4 iulie. Vorbim de un telefon mobil găsit pe strada Teclu și de un rucsac de culoare neagră găsit pe o altă arteră din oraș.

La sediul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale a fost adus un telefon mobil tip smartphone, găsit în data de 2 iulie pe raza municipiului Sibiu.
Întrucât până la această oră nu este înregistrată nici o sesizare de pierdere a unui astfel de telefon mobil, proprietarul acestuia este invitat de poliţişti la sediul din municipiul Sibiu al Biroului Investigații Criminale pentru a-l recupera sau este rugat să apeleze numărul de telefon 0269/208455, în intervalul orar 08.30 – 15.30.
În data de 4 iulie, pe o stradă din municipiul Sibiu a fost identificat un rucsac, până la această dată neexistând nicio sesizare referitoare la pierderea unui astfel de bun.
În aceste condiții, proprietarul acestuia este invitat de poliţişti la sediul din municipiul Sibiu al Biroului Ordine Publică (Poliția Municipiului Sibiu) pentru recuperarea rucsacului. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu