video - reacția celui mai cunoscut ginecolog din sibiu după ce a fost acuzat de neprofesionalism. ce spune medicul radu chicea

radu chicea

Medicul Radu Chicea este unul dintre cei mai bine cotați ginecologi din Sibiu. Mii de femei au fost pacientele lui la cabinet sau la clinica de fertilizare în vitro. Una dintre acestea însă, spune că nu a primit ceea ce se aștepta din partea unui medic de renume național.

A trimis o scrisoare pe adresa redacției, în care povestește experiența ei în lungul drum de a avea un copil, în mare parte însoțită de ginecologul Radu Chicea.
După multe încercări de a-l contacta pentru un drept la replică, medicul Radu Chicea nu a dorit să lămurească situația nici în conferința de presă de joi de la Consiliul Județean Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Scrisoare deschisă către cel mai mare ginecolog al Sibiului – O sibiancă spune adevărul pe care toți îl văd dar se resemnează
”Nu doresc să comentez nimic. Nu am ce să comentez la o scrisoare care vine din partea unui anonim. Îmi rezerv dreptul de a nu comenta acea scrisoare”, a declarat ginecologul Radu Chicea.

Ultima oră

Comentariul meu