video – prima conferință de presă oficială a președintelui cj sibiu, daniela cîmpean. declarații complete

daniela cimpeanDaniela Cîmpean a participat pentru prima dată la o conferință de presă în calitate de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Evenimentul a avut loc joi de la ora 11.00, iar Ora de Sibiu a transmis în direct pe Facebook.

Premieră pentru noul președinte al Consiliului Județean Sibiu. Daniela Cîmpean, noul președinte al Consiliului Județean Sibiu, s participat pentru prima dată în noua calitate pe care o are, la o conferință de presă oficială. Aceasta a avut loc joi, 14 iulie 2016, ora 11.00. iar principalele subiecte abordate au fost măsurile luate la Secţia Clinică Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru remedierea neconformităţilor sesizate de cetăţeni şi de presă și o informare privind stadiul de implementare a proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Sibiu
La conferința de presă au participat și doctorul Radu Chicea, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu precum și Claudia Iordănescu, Director executiv Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu.
Ora de Sibiu a transmis în direct conferința de presă, pe pagina noastră de Facebook. Vezi înregistrarea mai jos.
Prima parte

Partea a II-a

Ultima oră

Comentariul meu