sezon cu rezultate notabile pentru fc interstar sibiu. performațe de excepție pentru fotbaliștii de aici

interstsar muri sibiuStagiunea 2015 – 2016 recent incheiata a fost una de succes pentru clubul sibian de copii si juniori  ASFC Interstar Sibiu. Interstar Sibiu a fost singurul club din judet care a participat la Interliga Nationala (2015-2016), competitie organizata la nivel national.

Trei dintre grupele clubului au incheiat sezonul intre primele opt echipe ale Romaniei.
-grupa 2001 (antr. Florin Bratian)  locul III in Romania la juniori “C”
-grupa 2007 (antr. Horatiu Bara Graeff) locul V in Romania la Memorialul Gh Ene
-grupa 2006 (antr. Daniel Murasan) locul VI in Romania la Memorialul Gh Ola
Nu mai putin de 13 jucatori de la Interstar au jucat in sezonul trecut pentru FC Hermannstadt, echipa proaspat promovata in liga 3, acest lucru fiind posibil datorita protocolului de colaborare dintre cele doua cluburi, unul bazat pe o gandire realista si pe un proiect bine elaborat. Semnarea contractului de jucator profesionist cu gruparea de prima liga maghiara Honved Budapesta a lui Raul Palmes , transferul la Centrele de Excelenta ale FRF a jucatorilor Raul Baila, Angel Baumann, Andrei Belascu, Andrei Doda si Carlos Scarlat , sunt alte motive de mandrie pentru club. Interstar Sibiu a fost singurul club din judet care a participat la Interliga Nationala (2015-2016), competitie organizata la nivel national de catre FRF pentru copiii nascuti in anii 2006, 2007, 2008 si 2009.
De asemenea , in stagiunea precedenta, clubul sibian a participat in Liga Elitelor U 17 , alaturi de cele mai bune 23 de echipe din intreaga tara cum ar fi: Dinamo, Pandurii, Petrolul, CSMS Iasi, Poli, UTA, Acad. Hagi   Interstar a bifat cea de a 12-a prezenta consecutiva in Campionatele Nationale de Juniori Republicani, cele mai importante competitii pentru juniori organizate de FRF,  fiind de altfel singurul club din Romania  cu activitate exclusiva de juniori,  care are o asemenea vechime in aceste competitii.
Nu mai putin de  13 echipe de copii si juniori au evoluat in sezonul trecut in campionatele organizate de catre FRF si AJF la nivel national si judetean, un record absolut pentru Sibiu.
Doua turnee puternice, Cupa Interstar si  Sibiu Football Days , sunt organizate de FC Interstar  anual la Sibiu, cu sprijinul Primariei Sibiu, Consiliului Local Sibiu si DJTS Sibiu, acestea aduna la Sibiu sute de jucatori legitimati la cluburi din tara si strainatate.  Micutii jucatori sibieni au urcat pe podium pe perioada intregului an , in numai putin de 18 turnee puternice si importante desfasurate in tara.
“Suntem bucurosi pentru ceea ce am realizat in sezonul 2015-2016. Multumim partenerilor de la FC Hermannstadt pentru colaborarea pe care o avem si care este un real succes pentru fotbal, multumim lui Dorin Zotinca, cel care coordoneaza activitatea juniorilor precum si domnului Viorel Hizo, presedintele de imagine, doua embleme ale fotbalului sibian care ne sunt alaturi de ceva vreme. Multumim parintilor si sustinatorilor, care nu sunt putini la numar. Nu in ultimul rand, multumim presei sibiene pentru rolul important avut in semnalarea,informarea si  promovarea activitatii fotbalistice la nivel de copii si juniori.”spun cei ce la ASFC Interstar Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu