șase motociclete enduro furate din parcare de la hilton. hoții sunt profesioniști
foto: arhivă

enduro motoȘase motociclete enduro au dispărut zilele trecute din una din parcările hotelului Hilton din Sibiu. Hoții par să fie profesioniști, aceștia întorcând camerele de supraveghere pentru a nu fi văzuți în timp ce furau motoarele.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute la Sibiu. Un grup de turiști veniți la Sibiu, s-au cazat la hotelul Hilton din Pădurea Dumbrava și au parcat motocicletele chiar vizavi de toneta unde paznicul parcării hotelului stă și supraveghează zona, anunta stirileprotv.ro. Șase motociclete au dispărut fin parcare, în ciuda faptului că acestea erau legate una de cealaltă și parcate aproape de toneta paznicului. Hoții au lucrat ca la carte. Au întors camerele de supraveghere în timp ce portarul a plecat din zonă în patrulare, au tăiat gardul de sârmă și au sustras rapid motoarele. Furtul s-ar fi petrecut cel mai probabil undeva între orele 3.00 și 5.00, iar dispariția motocicletelor a fost constată undeva în jurul orei 8.00 dimineța.
Paguba este estimata undeva la aproximativ 35.000 de euro. Poliția a demarat o anchetă în acest caz, dar deocamdată nu a fost identificat vreun făptaș. Sursa: Știrile Pro TV

Ultima oră

Comentariul meu