accidente pe bandă rulantă la sibiu. neatenția face victime

accident motocicleta brateiu

Foto Arhiva

Ziua de miercuri nu a fost una liniștită. Mulți șoferi au ignorat regulile de circulație și astfel au provocat accidente. Multe dintre ele au fost ușoare, dar unul din păcate, s-a soldat cu decesul unui tânăr motociclist.

În dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 1030, pe b-dul V. Milea din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier ușor în următoarele împrejurări: o conducătoare auto, în vârstă de 74 de ani, domiciliată în orașul Săliște, în timp ce conducea autoturismul pe b-dul V. Milea, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de 28 de ani, angajat regulamentar în traversarea străzii.
Pietonul a fost ușor accidentat în urma acestui eveniment rutier.
***
În jurul orei 1200, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu s-a produs un accident rutier ușor, în următoarele împrejurări:
Un conducător auto, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, în timp ce conducea un camion pe DN 7, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa (condus de o femeie de 28 de ani, sibiancă) și care a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii, intră în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din autoturism.
Polițiștii rutieri continuă cercetările.
***
În data de 14 iulie, în jurul orei 1715, pe DN 14, în afara localității Brateiu, s-a produs un accident rutier deosebit de grav. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:
Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Alma, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 14, având direcția de deplasare Mediaș – Sighișoara, în afara localității Brateiu s-a angajat în depășirea unei coloane de vehicule fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 37 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, șofer care nu s-a asigurat corespunzător înainte de efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe un drum lateral.
În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului.
Polițiștii rutieri continuă cercetările.
***
În data de 13 iulie, în jurul orei 1950, pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara, s-a produs un autoaccident în următoarele împrejurări:
O femeie de 42 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7C, într-o curbă la dreapta s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.
Femeie a fost ușor accidentată în urma evenimentului rutier.
Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu