contestatii lista rezultate

Imediat după ce s-au afișate rezultatele examenului de la Bacalaureat, au fost depuse și primele contestații. Elevii care cred că ar fi putut prmi o notă mai mare au contestat calificativele primate în primă fază. Profesorii care vor recorecta lucrările au de revăzut 605 dintre acestea.

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat din această vară vor fi afişate în data de 16 iulie 2016.

La examenul de bacalaureat 2016, sesiunea iunie – iulie, jud. Sibiu a obţinut un procent de promovabilitate de 77,69 %, mentinându –se(ca şi anul trecut) pe locul IV la nivel national, dar în creştere cu 0,09% faţă de anul precedent.
Pe primele trei locuri în ierarhia judeţului Sibiu cu rezultate foarte bune la exameul de bacalaureat se situează Colegiul Naţional “O.Goga” Sibiu, Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” Sibiu şi Colegiul Naţional „Gh. Lazăr” Sibiu.
2 eleve din judeţul Sibiu (Cristina Maria Făgeţan şiAlexandra Maria Simion– absolvente ale Colegiului Naţional „Gh. Lazăr” Sibiu) au obţinut media 10 la acest examen al maturităţii lucru care ne bucură şi ne face să fim mândri de rezultatele elevilor nostri, de calitatea muncii profesorilor şi directorilor din judeţul nostru.

Ultima oră

Comentariul meu