mort de beat și fără permis de conducere. se plimba cu mașina în plină zi
Foto Arhivă

etilotestUn tânăr de 26 ani și-a încercat norocul crezând că polițiștii nu îl opresc în trafic. A băut bine, după care în ciuda faptului că nu are permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat la plimbare prin Scoreiu.

În data de 11 iulie, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din cadrul Postului de Poliție Porumbacu de Jos au oprit pentru control în trafic, pe raza localității Scoreiu, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Scoreiu, cu privire la care, în urma verificărilor, s-a stabilit că nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice –  1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (art. 335 alin. 1 și 336 alin. 1 Cod Penal)”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu