bac 2016 sibiu – note mari la goga, promovabilitate bună la lazăr și brukenthal. dezastru la energetic și în târnava!

colegiul lazarMarți după amiază s-au afișat rezultatele la prima sesiune de bacalaureat din această vară. În județul Sibiu promovabilitatea este de 77,69 la sută. Bruk-ul are o promovabilitate de peste 99 la sută în timp ce Colegiul Național Gheorghe Lazăr are promovabilitate de 98,9 la sută. În capitala județului cea mai mică promovabilitate este la Colegiul Energetic din Sibiu. La Târnava a promovat un singur candidat.

Inspectoratul Școlar Sibiu a centralizat datele în urma publicării rezultatelor sesiunii de Bacalaureat de la liceele din județul Sibiu.
CITEȘTE ȘI: REZULTATE la BAC 2016 în Sibiu. Avem doi elevi de ZECE. Lista completă!
Colegiul Național Gheorghe Lazăr se poate lăuda cu două performanțe de invidiat. Are singurele note de zece obținute  de Cristina Făgețan și Alexandra Simion și are o promovabilitate de 98,9 la sută. Colegiul Național Octavian Goga are cele mai mari note per ansamblu general.
NU RATA: FOTO – Cine sunt elevele de nota 10 la Bac. Nici una nu vrea să continue studiile în Sibiu
Nu mai puțin de 90 din totalul de 180 de elevi  promovați la Bac, au luat note între 9.00 și 9.99, față de 75 de note obținute de cei de la Brukenthal (din 120 reușiți) și 74 de la Lazăr (din 179 promovați). Totuși la Brukenthal promovabilitatea a fost cea mai bună, respectiv de 99,17 la sută.goga
Energeticul, cel mai slab procentaj
Din liceele din municipiul Sibiu la rezultate negative se evidențiază Colegiul Tehnic Energetic. Aici din totalul de 107 elevi prezenți, doar 31 au promovat în timp de 76 au picat Bacalaureatul, procentul de promovabilitate fiind de 28,7 la sută. Există însă și două licee, Transcom și Iacobeni, unde nici un candidat nu a promovat la Bac.
DE VĂZUT: BACALAUREAT 2016 – Sibiul este printre primele județe pe țară la promovabilitate! REZULTATE EXCELENTE
Rezultate slabe s-au înregistrat și la Colegiul Tehnic Independența (49 înscriși, 31 picați, 17 admiși) la Mârșa (un admis din 11 prezenți) și Liceul Tehnologic Avram Iancu (7 admiși din 25 prezenți). în Târnava a promovat un singur candidat. Vezi statistica completă, pentru județul Sibiu, aici. 

Ultima oră

Comentariul meu