sute de amenzi aplicate șoferilor, la sibiu. doar în ziua de duminică

actiune politia rutiera

Polițiștii de la rutieră au fost la datorie și duminică. Au ieșit în număr mare pe străzi pentru verificări, dar în primul rând pentru prevenirea accidentelor de circulație.

La acțiuni au fost angrenate, în sistem integrat, efective mărite de poliție rutieră, ordine publică cu atribuții pe linie rutieră și polițiști de la transporturi. Totodată, polițiștii au utilizat în activități dispozitivele de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 221 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 37.300 lei, din care 201 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 107 au vizat depășirea regimului legal de viteză, 4 nerespectarea regulilor privind depășirea și 1 conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii sibieni au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier și au reținut în vederea suspendării 7 permise de conducere, din care 2 pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/h.

Ultima oră

Comentariul meu