precizări de la atlassib. ce spun cei de la compania lui carabulea despre autocarele de la flix bus

flixbusCompania Atlassib a înaintat către Ora de Sibiu un punct de vedere oficial vizavi de faptul că pe piața din România a pătruns și cel mai mare transportator european de pasageri cu autocare, Flix Bus. Cei de la Atlassib susțin că autocarele folosite de nemți sunt de fapt ale firmei patronată de familia Carabulea.

Atlassib ne-a informat că cei de la compania germană Flix Bus, cel mai mare transportator european cu autocarul, a intrat pe piața românească printr-un contract de parteneriat exclusiv încheiat cu compania sibiana de transport Atlassib.
CITEȘTE ȘI: Concurență pentru Atlassib. O firmă nemțească intră pe piață cu prețuri atractive din Sibiu
”Autocarele și echipajele sunt ale firmei Atlassib. Este drept ca aceste autocare au trebuit rebranduite, iar confortul de la bord a trebuit îmbunătățit simțitor. Au fost montate prize 220V la fiecare rand de scaune. Distanta intre scaune a fost marita. Urmeaza sa fie montat un sistem de divertisment la bord. Echipajele dispun de un dispozitiv mobil pe care se gasesc toti calatorii inscrisi, grupati pe statii de imbarcare. Acelasi dispozitiv este folosit pentru a face check-in calatorilor. Toate aceste costuri au fost suportate de Atlassib. Sistemul de rezervare pus la dispozitie este unul cu tarife flexibile”, spun cei de la Atlassib.
Compania lui Carabulea susține că de altfel, nu numai în România, ci peste tot în Europa, Flix Bus nu deține nici un autocar și nici un șofer angajat. Compania germană pune la dispoziția partenerilor doar sistemul informatic pentru rezervări. În toată Europa, firma Flix Bus operează în parteneriat cu firme de transport zonale.

Ultima oră

Comentariul meu