două zile ”agitate” pe drumurile din sibiu. amenzi de peste 72.000 date de polițiști

radarPoliţiştii rutieri au acţionat weekendul trecut atât pe raza localităților urbane, precum și pe sectoarele de drum național din județul Sibiu pentru fluidizarea traficului, astfel încât să fie evitate, pe cât posibil, blocajele rutiere. Totodată, activitatea a avut ca şi scop prevenirea şi combaterea abaterilor rutiere, cauze ale accidentelor de circulaţie.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 393 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 72.605 lei, din care 362 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
De asemenea, polițiștii sibieni au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, din care 3 de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, au reținut în vederea suspendării 13 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.
Inspectoratul de Poliţie al Județului Sibiu continuă acţiunile de informare, prevenire şi sancţionare a abaterilor rutiere pentru a-i determina pe toţi participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să conştientizeze importanţa acestuia pentru siguranţa lor şi a celor dragi.

Ultima oră

Comentariul meu