csu debutează în noul sezon cu craiova. în cupă jucăm cu dinamo! (programul complet)

csu faniCSU Sibiu va juca prima partidă oficială din sezonul 2016 – 2017 chiar în fața propriilor suporteri în data de 19 septembrie cu SCM U Craiova, după care în 23 septembrie joacă în deplasare cu Steaua. În Cupă sibienii dau de Dinamo în primul tur, primul meci fiind la Sibiu.

CSU Sibiu și-a aflat luni programul oficial al meciurilor din campionatul național de baschet masculin (faza I). Sibienii lui Dan Fleșeriu încep campionatul acasă pe 19 septembrie, atunci când în Sala Transilvania vin cei de la SCM U Craiova. În runda a II-a CSU va juca pe 23 septembrie la Steaua, iar în etapa a III-a, la Sibiu pe 10 octombrie vine campioana CSM Oradea. Urmează o deplasare pe 15 octombrie la Galați, iar în etapa a 5-a se joacă la Sibiu ”Derby de Ardeal”. Pe 22 octombrie sibienii evoluează împotriva celor de la U Cluj.
VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIONATULUI NAȚIONAL!
Dinamo în Cupă
În Cupa României Dan Fleșeriu&CO au avut parte de un adversar puternic, ținând cont că în această primă fază echipele ce evoluează în Cupele Europene nu au fost băgate în urnă. CSU joacă pe 29 septembrie acasă cu Dinamo, meciul retur urmând să aibă loc pe 5 octombrie la București. Cele 4 echipe participante in cupele europene se vor califica direct in turneul Final 8. In turul 1 vor juca celelalte 8 echipe, conform tragerii la sorti, jocuri tur-retur. Invingatoarele si cele 4 echipe direct calificate vor participa timp de 3 zile la Turneul Final 8 in luna februarie. Jocurile sunt eliminatorii si se vor stabili in urma tragerii la sorti. Jocul pentru locurile 3-4 nu se mai disputa.

Ultima oră

Comentariul meu