video – foto s-a deschis cel mai mare parc de distracții din ardeal. mii de oameni la obor fest în prima seară

obor fest sibiu 2016 (1)Peste 5000 de oameni au mers să vadă cum arată și ce pot să găsească în cel mai mare parc de distracții deschis joi seară în Sibiu. Obor Fest așteaptă și în acest an amatorii de distracție și concerte cu multe surprize.

Mult mai bine structurat față de anii trecuți, Obor Fest oferă în acest weekend o rețetă de distracție maximă amatorilor de senzații tari și iubitorilor de distracție și concerte. Oficial de joi sunteți invitați sa intrati in lumea Obor Fest unde iepurasul Oborica va asteapta cu multa distractie, activitati recreative, educative, dans, multa muzica si voie buna.obor fest sibiu 2016 (2)
Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest  jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri concursuri și locuri de joacă pentru copii, teatru interactiv si foarte multe surprize alaturi de trupa de teatru Hocus Pocus, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, si demonstratii culinare.obor fest sibiu 2016 (4)Vineri copii vor avea parte de activitati educative si interactive alaturi de Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii. In fiecare zi actorii de la Hocus Pocus ii asteapta atat pe copii cat si pe parinti si bunici sa participe la Campionatul de Joc prin Joaca.obor fest sibiu 2016 (5) Daca anul trecut la Obor fest a fost adus pentru prima data in Sibiu un Cinema 7D, anul acesta noutatea va consta intr-un joc gigantic Angry Birds.Obor Fest, distractie adrenalina, creativitate, energie, bucurie.
VEZI AICI PROGRAMUL PE ZILE LA OBOR FEST 2016
Evenimentul este cofinantat de primaria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu