șofer fugar de la locul accidentului, identificat de polițiști după aproape diuă săptămâni

politie filtruUn tânăr de 31 de ani din Sibiu a fugit de la locul unui accident avut loc într-o benzinărie. Acesta a fost identificat după 11 zile și se pare că a ales să fugă pentru că nu avea permis de conducere.

În data de 7 iulie, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea conducătorului auto care l-a data de 27 iunie a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, părăsind imediat locul evenimentului. În fapt, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, sibian, în vârstă de31 de ani, în data de 27 iunie, în jurul orei 22.30, într-o stație de alimentare cu carburanți, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat indicatorul de pompe, părăsind imediat locul evenimentului.
Polițiștii rutieri au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere (art. 335 alin.1 Cod penal). foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu