începe un weekend super plin de evenimente la sibiu. și spectaculos!

 

obor festÎncepe un week-end cu adevărat de vară, plin cu evenimente dintre cele mai diverse și…diversificate. Nimeni nu se va plictisi la Sibiu, pentru că sunt „acoperite” toate gusturile. În oraș vor fi evenimente pentru copii, pentru petrecăreți, pentru iubitorii de cultură sau pentru cei cărora le place sportul sau concertele din Piața Mare. Așa că trebuie doar să îți planifici bine de tot programul.

Și începe cu o seară de vineri în Ursus Cotton Pub. Vineri este deja legendara petrecere M.I.L.F. Party, iar sâmbătă distracția continuă evident, la Just an Ordinary Saturday Party. Nu trebuie să îți mai spunem noi că poți face o rezervare la 0752268866, dar o facem, ca să fim siguri că prinzi o masă.cotton

În Imperium vineri seara se cântă din nou muzică live, și muzică bună. Accoustic Band își începe concertul de la ora 22, iar tu ești așteptat acolo. Atmosfera se savurează mult mai bine de la o masa, așa că fă repede o rezervare la 0369 454 690.

Turul Ciclist al Sibiului continua și în week-end. Dacă ești interest de acest eveniment, iată programul complet aici.

Obor Fest, cel mai mare parc de distracții din Transilvania, s-a deschis de joi și poate fi vizitat până duminică. Ce se întâmplă acolo și ce surprize sunt pregătite, citește aici.

Sibiu Bike Show se află la a doua ediție, la Curmătura Ștezii. Evenimentul se întinde de vineri până duminică, așa că ai timp să mergi să vezi ce se întâmplă acolo. Detalii aici.

Simpozionul European de Sculptură se desfășoară la Sibiu, până în 14 iulie, la Muzeul ASTRA. Nu îl rata.

King of the mountain este un eveniment conex Turului Ciclist al Sibiului. Concursul va avea loc vineri, iar programul complet îl găsești aici.turul ciclist sibiu

Festivalul Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest a ajuns la cea de-a patra ediție. Va avea loc de vineri până duminică, iar detalii se găsesc aici.

Muzica de pian se va auzi la Festivalul International de Interpretare Pianistica si Compozitie Carl Filtsch. Concursul a început din 4 iulie, dar continua până duminică. Programul ultimelor zile, aici.

A doua ediție a Festivalului Tribuna Music & More are loc vineri și sâmbătă, în Piața Mare. Vor fi concerte pentru toate gusturile, așa că programul de vineri îl consulți aici, iar pe cel de sâmbătă, aici.

”Metamorfoze” după Ovidiu se va juca vineri și sâmbătă seara, de la ora 21:30, la Fabrica de Cultură. Detalii despre piesă, aici.

Muzeul ASTRA va fi animat vineri noaptea de cicliștii care vor participa la Night Cross Challenge. Dacă vrei să participi și tu, iată detalii aici.

Sâmbătă dimineața, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12, Diana Ribana îi așteaptă pe cei mici la Atelierul de Creat povești. Detalii aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu