accidentul mortal de pe dn7 de la boița. o tânără de 22 de ani din bulgaria a decedat

accident apoldu dn1 (7)Evenimentul rutier din noaptea de joi spre vineri a avut loc pe Valea Oltului la kilometrul 251+500. Acolo pe DN7, în apropiere de Boița un șofer bulgar ce conducea un microbuz plin cu pasageri s-a angajat într-o depășire riscantă și așa s-a produs un accident deosebit de grav.

Șoferul de naționalitate bulgară în vârstă de 48 ani, in timp ce conducea un microbuz pe directia Sibiu – Valcea, la km. 251+500m, s-a angajat neregulamentar in depasirea unui camion condus in aceeasi directie de un barbat de 48 de ani, din Bihor, în timp ce din sens opus circula  o autoutilitară condusa regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din Gorj. Șoferul microbuzului intra in coliziune cu autoutilitara care, la rândul ei, intra in coliziune cu camionul.
În urma impactului, a rezultat decesul unei femei in vârstă de 22 de ani, pasageră pe locul din dreapta fata din microbuz, precum si ranirea ușoară a unui alt pasager, in varsta de 46 de ani.
Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu