criminalul care a topit copilul în sodă caustică a încercat să se omoare în arestul ipj sibiu. cu ce a vrut să se spânzure

Cetățeanul italian care este acuzat că ar fi omorât copilul concubinei și apoi i-a topit trupul în sodă caustică, a încercat să se sinucidă.

Incidentul a avut loc în luna mai, atunci când italianul se afla în arest preventiv la IPJ Sibiu. Tentativa s-a petrecut pe timpul nopții, atunci când cei care păzesc deținuții nu au voie să intre la ei decât atunci când se întâmplă ceva suspect. Polițiștii au auzit zgomote ciudate venind din celula italianului.
Când au ajuns la el, acesta încerca să se spânzure cu șosetele pe care le avea asupra lui.
”În noaptea de 15/16 mai 2016, în jurul orei 04.45, un bărbat, cercetat penal în stare de arest preventiv, a încercat să se sinucidă prin strangulare. Zgomotul produs a fost sesizat de agenții de poliție care au intervenit de îndată și au informat medicul unității.
Așa cum am precizat incidentul s-a produs în cursul nopții, în timpul programului de somn al persoanelor aflate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, acestora asigurându-se, potrivit art. 37 alin. 3 din Regulamentul privind organizarea și funcționarea locurilor de reținere și arest preventiv din unitățile de poliție, 8 ore de somn neîntrerupt”, a declarat subcomisar Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu