accidente în județul sibiu. un minor biciclist și un pieton au ajuns la spital

accident politie

Neatenția participanților la trafic îi poate costa viața. Pe ei sau pe cei care au de suferit din cauza lor. De aceea, fie că se află în postura de biciclist, șofer sau pieton, cei care ies pe șosele trebuie să fie cu ochii în patru. Ceea ce nu au făcut doi locuitori ai județului.

Astfel, în data de 5 iulie, în jurul orei 1245, pe str. Olteț din localitatea Turnu Roșu s-a produs un accident rutier ușor în următoarele împrejurări: un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Turnu Roșu, circulând pe sensul opus, pătrunde într-o intersecție fără să acorde prioritate unui minor în vârstă de 5 ani, care circula pe bicicletă.
În urma accidentului, minorul în vârstă de 5 ani a fost ușor rănit. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier s-a produs în Mediaș, pe str. Stadionului. O femeie în vârstă de 34 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprinsă și accidentată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 44 de ani.În urma accidentului, pietonul a suferit vătămări corporale ușoare.
Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în ambele cazuri.

Ultima oră

Comentariul meu