cel mai tânăr viceprimar din istoria sibiului își serbează ziua de naștere. răzvan pop a primit și cadouri de la colegii din primărie

razvan pop sibiu

Cel mai tânăr viceprimar pe care l-a avut Sibiul împlinește 35 de ani. Sărbătorește…..la muncă. Până deseară doar, pentru că atunci se va întâlni cu prietenii acasă, în grădină, la un pahar de vin.

”Sunt la serviciu. Muncesc, merg azi pe șantierul viitorului sediu al Teatrului de Balet. Am avut și audiențe azi. Cetățenii nu știau că e ziua mea, le-am spus eu și mi-au urat La mulți ani! și sănătate. Primesc și foarte multe telefoane și mesaje”, spune Răzvan Pop.
De ziua lui, viceprimarul Pop le-a adus colegilor prăjitură făcută în casă. ”Am rugat-o pe mama mea să facă ”cuib de viespe”. Le-am adus colegilor și le-am oferit și celor care au venit în audiență azi”, spune Pop.
A primit și cadouri. ”Din partea colegilor din Primărie am primit o cană foarte frumoasă cu Sibiul. Și doamna Fodor mi-a urat La mulți ani! de dimineață”, spune Pop.
Cât despre postura în care se află la cei 35 de ani, viceprimarul spune că este exact așa cum se aștepta: ”Este mult de muncă, dar îmi place, am energia necesară pentru tot. Încerc să vorbesc cât mai mult cu colegii, să rezolvăm cât mai repede problemele ce apar. Lucrăm în echipă, ne înțelegem foarte bine, comunicăm bine, ceea ce este foarte important.

Ultima oră

Comentariul meu