jaf armat la o agenție bancară. un bărbat a intrat cu un pistol și a furat banii din casierie!

jaf bancaMomente de panică la o agenție ce aparține Raiffeisen Bank. Un bărbat cu ochelari de soare și o șapcă pe cap, a intrat în bancă și a amenințat cu pistolul o casieră ca să îi dea toți banii pe care îi are acolo. Jaful s-a produs marți dimineață la Bistrița.

Un bărbat înarmat cu un pistol a pătruns marți dimineața în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița și a amenințat o casieră, convingând-o astfel să îi înmâneze o sumă de bani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan, incidentul a fost sesizat în jurul orei 10,30.
Bărbatul s-a pus la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistolul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”. Femeia care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția, anunta bistriteanul.ro.
Femeia care se afla în bancă în momentul producerii jafului spune că l-a văzut pe bărbat în timp ce fugea pe strada Năsăudului spre zona Lamă.
Potrivit reprezentanților poliției bistrițene, bărbatul are în jur de 30 de ani, avea ochelari de soare și o șapcă pe cap și nu și-a ascuns fața cu nicio mască. Deocamdată nu se știe prejudiciul. Poliția a confirmat faptul că nicio persoană nu a fost rănită și că bărbatul a intrat în bancă cu o armă. Bărbatul a reușit să fugă, însă polițiștii sunt pe urmele acestuia și încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. foto: bistriteanul.ro

Ultima oră

Comentariul meu