începe mega distracția! ce facem în sibiu în primul week-end de iulie!

tatuaje

Vara e în toi, temperaturile numai bune, începe și week-end-ul, așa că ce mai…..e vremea distracției! Așa că pregătește-te pentru cel mai tare final de săptămână! Evenimente sunt din plin, și dintre cele mai cool!

Ca în fiecare săptămână, muzica și dansul dau startul. Și unde altundeva dacă nu în Ursus Cotton Pub. M.I.L.F Party începe vineri seara de la ora 22, iar după câteva ore de dans vei simți nevoia să te odihnești puțin. Așa că sună la 0752268866 și rezervă-ți o masă. Dacă ți-a plăcut și cu siguranță așa va fi, revino și sâmbătă seara. Distracția începe la aceeași oră!

Imperium, locul unde întâlnești mereu prieteni, te așteaptă și în acest final de săptămână. Muzica bună și discuțiile despre….orice…se poartă cel mai bine la masa din colțul preferat. Așa că sună repede la 0369 454 690 și fă o rezervare, până nu ți-o ia altcineva înainte.

Dacă ești nonconformist sau doar curios, nu rata mega evenimentul week-end-ului- Transilvania Tattoo Expo. Are loc la Redal Events, iar aici afli toate detaliile și cine sunt invitații.

Sâmbătă te poți întrece într-o cursă cu sania. Nu a venit încă iarna, dar la Arena Platoș este posibil așa ceva. Cum, și ce se întâmplă acolo, află de aici.

Ți-e gândul la un gulaș bun? Sâmbătă ai ocazia să mănânci unul în Muzeul ASTRA, la Zielele Hungarikum. Informații despre eveniment aici.

Faust se joacă din nou sâmbătă, dar și duminică, de la ora 19, la Baza SC Construcții SA. Informații despre piesă aici.

Atelierul de creat povești îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12. Detalii aici.

De la ora 18, tot la Teatrul Gong, va începe spectacolul Puiul de Lebădă, după Hans Christian Andersen. Se va juca din nou duminică, de la ora 11. Detalii aici.

Festivalul Național Coral Timotei Popovici are loc în mai multe spații din oraș. Dacă vrei să participi află mai multe detalii de aici.

Ziua de sâmbătă se va încheia cum nu se poate mai bine. La ora 20 în Piața Mare va începe un concert din cadrul Zilelor muzicale româno-americane. Cine va urca pe scenă află de aici.

Cei care aveți copii mici trebuie să le dedicați ziua de duminică. Și asta pentru că în Muzeul ASTRA e Ziua Sugarului. Vor fi activități pentru cei mici și concursuri. Programul complet aici.

Și pentru că vara e în toi și se anunță temperaturi numai bune pentru un scăldat, vezi aici la ce piscine te poți răcori.

Și dacă printre atâtea evenimente ai chef de un film bun, Cinema Arta a reînnoit oferta. O ai aici.

Ultima oră

Comentariul meu