13490683_1837647253136744_2326719395324016105_o

Sibiu Racing Team, echipa aflata in acest moment in pozitia de lider a clasamentului general la echipe, isi doreste sa aiba un parcurs fara probleme majore si sa reediteze pe cat posibil rezultatul obtinut la etapa anterioara, Danube Delta Rally.

Alex Ardelean si Horatiu Baltador vor incerca sa obtina o pozitie cat mai fruntasa in categoria masinilor cu Doua Roti Motrice si vor tinti din nou victoria in cadrul Cupei Suzuki. ”Dupa etapa de la Tulcea unde am demonstrat ca primele doua participari pe asfalt nu au fost pe placul nostru, vom incerca sa facem tot ceea ce ne sta in putere pentru a obtine niste rezultate favorabile pe macadmul de la Bacau. Ne pare rau sa vedem ca lista de inscrieri se subtiaza de la o etapa la alta, mai ales ca din cate stim, eforturile organizatorului de a mentine probele la un nivel dorit au fost foarte mari” a declarat Horatiu Baltador.
Raul Badiu si Gabriel Lazar asteapta cu nerabdare reintoarcerea pe probele de macadam din judetul Bacau. Gabi ne-a marturisit ca abia asteapta sa ia startul pe noile probe pregatite de organizator: “Mergem la Bacau cu gandul de a obtine un rezultat bun pentru noi si echipa. Proba introdusa anul trecut (n.r. Runcu) ne-a placut foarte mult si abia asteptam sa facem cunostinta si cu cele noi introduse. Multumim tuturor celor care ne sustin sa fim si la startul acestui raliu”.
Andrei Mitre, noul membru al Sibiu Racing Team, va incerca alaturi de Bogdan Iancu sa obtina un rezultat favorabil in aceasta etapa. “A doua participare pentru mine la Raliul Moldovei, o participare mult asteptata cu dorinta de a repeta rezultatul de anul trecut, sau chiar un rezultat mult mai bun. Astept cu nerabdare intalnirea cu noile probe si sper sa fie la fel de bune ca cele de anul trecut”, a declarant Andrei inaintea plecarii spre Bacau.

Raliul Moldovei Moinesti, a cincea etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop si Campionatul National Rally 2 Dunlop, este programata in perioada 1-2 iulie. Etapa bacauana are programate un numar de 15 probe speciale ce insumeaza un numar total de 117 kilometri cronometrati. Miercuri si joi sunt programate recunoasterile, urmand ca tot joi sa aiba loc sesiunea de Shakedown de la Lespezi (interval orar: 14:30-18:30), dar si startul festiv din centrul Bacaului, cu incepere de la ora 20:00. Vineri sunt programate 7 probe speciale, cate trei treceri pe probele “Trebes” si “Hemeius”, ziua urmand a se incheia pe circuitul Speedpark din Bacau, acolo unde va avea loc proba superspeciala (transmisa in direct pe TVR3 si TVR Iasi, vineri incepand cu ora 18:00). Sambata, 2 iulie, caravana raliului se muta in municipiul Moinesti, in jurul caruia se vor desfasura celelalte 8 probe speciale. Ultima proba speciala, nou introdusa “Vermesti” va fi si Powerstage-ul.

Ultima oră

Comentariul meu