VIDEO – FOTO Ședința de la Consiliul Județean: Porr a depus jurământul, iar Șovăială a demisionat. Oprean s-a scandalizat, dar Cîmpean l-a calmat!

cimpean2Joi după amiază a avut loc prima ședință ordinară a noului consiliul județean din Sibiu. Daniela Cîmpean a condus pentru prima dată ”ostilitățile” și a făcut față cu brio și primului mini-scandal. Constantin Șovăială a demisionat și a lăsat locul în consiliu colegului Ilie Troancă.

Atmosferă detașată la prima ședință ordinară a noilor consilieri județeni ai Sibiului. Daniela Cîmpean a condus pentru prima dată ședința din postura de președinte al CJ Sibiu și a reușit să ducă la bun sfârșit această misiune.
Toți ochii au fost ațintiți asupra lui Constatin Șovăială, cel care a demisionat din funcția de consilier pentru a se înscrie cel mai probabil la concursul pentru desemnarea unui nou manager la județului. Locul său a fost luat de Ilie Troancă, cel care de altfel a și depus jurământul.
Paul Porr a făcut și el același lucru, consilierul FDGR-ului fiind absent la ședința de validare de săptămâna trecută.porr
După ce s-au aprobat toate proiectele de pe ordinea de zi, inclusiv cel prin care se retrocedează sediul CNM Astra din Piața Mică 11 către FDGR, la secțiunea diverse, doi dintre consilierii PSD-ului au semnalat două probleme. Avram Nicolae a reproșat conducerii instituției că nu a fost înfințată și o comisie de specialitate legată de agricultură, dar a primit asigurări că acest lucru se va reglementa.sedinta consiliu judetean sibiuConstantin Oprean a reproșat faptul că Paul Porr ar fi fost ales în fruntea comisiei pentru asistență socială, sănătate și relația cu ONG-urile, fără să se respecte legea. ”Domnul Porr a fost ales președintele comisiei fără să aibă calitatea de consilier pentru că nu a depus jurământul”, a semnalat Oprean.cimpean foto
Președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean a replicat că ”mandatul domnului consilier Porr a fost validat de comisia de validare, urmând ca dânsul să depună ulterior jurământul”.
De semnalat este și faptul că fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a lipsit de la ședința de joi.

YouTube video

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dl PORR este un om de calitate fata de altii .care vorbesc egal cu zero!!!!!!!!!
    Agricultura trebuie controlati banii la sange…pe unde se scurg /