ultimul zbor de la sibiu. blue air renunță din 1 iulie la o destinație importantă

blue air sibiuCompania aeriană Blue Air a decis să renuțe la două dintre cursele săptămânale pe care le opreasă de pe aeroportul internațional Sibiu. Vineri 1 iulie se efectuează ultima cursă pe relația Sibiu – Koln și retur.

Blue Air renunță la o destinație pe care o operează din Sibiu. Zborurile către Koln nu vor mai fi operate începând de luna viitoare. Practic ultima cursă către și dinspre Koln este pe 1 iulie, dată de la care această destinație nu mai este disponibilă. ”Cei de la Blue Air ne-au informat că nu mai operează zboruri pe această relație. Deocamdată atât știm”, a declarat Marius Gîrdea, director al aeroportului inertnațional din Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Cele mai ieftine 11 destinații cu avionul de la Sibiu până în septembrie
Acesta nu este singura destinație la care compania românească renunță deocamdată. Aceeiași soartă o are și o cursă operată din Bacău.Reamintim că zborul către Koln a fost introdus în 28 martie și avea două frecvențe săptămânale, respectiv lunea și vinerea, el fiind operat cu o aeronavă Boieng 737.
Aceasta era printre cele mai ieftine destinații operate de pe aeroportul internațional Sibiu. Din luna august însă cei de la Wizz Air încep să zboare de la Sibiu spre Madrid, Milano, Memmingen şi Nurenberg.

Ultima oră

Comentariul meu