sibieni pe podium la cupa europei de la cluj napoca. rezultate remarcabile obținute de puma club

puma seniori si junioriSportivii de la PUMA Club s-au întors duminică de la Cluj Napoca cu 2 trofee importante: Locul III în clasamentul seniori şi Locul III în clasamentul general al Cupei Europei.

Între 24 şi 26 iunie 2016, Sala Polivalentă din Cluj Napoca a fost gazda unui eveniment sportiv de anvergură pentru sportul românesc şi european. Este vorba despre dublul eveniment: Cupa Europei la Taekwon-do ITF şi Cupa Internaţională  de Taekwon-do ITF pentru Copii şi Cadeţi.
Competiţiile de Taekwon-do s-au bucurat de o prezenţă numeroasă a sportivilor din 15 ţări europene: Belarus, Bulgaria, Cipru, Franţa, Georgia, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Moldova, Polonia, România, Rusia, Slovacia şi Ucraina. Pe podiumul de premiere al Cupei Europei 2016, în urma punctelor acumulate pe parcursul competiţiilor de către cluburile sportive participante, au urcat:
Locul 1 – Lotul naţional de Taekwon-do ITF Ungaria
Locul 2 – Lotul naţional de Taekwon-do ITF Bulgaria
Locul 3 – PUMA Club Sibiu, România
Pentru PUMA Club a urcat pe cea de-a treaptă a podiumului de premiere antrenorul Alin Lazurca:
“Este o mare reuşită pentru clubul nostru să ocupăm locul III în clasamentul general la un eveniment atât de important la nivel european. Este o mândrie să ne poziţionăm pe podium alături de loturile naţionale de Taekwon-do din Bulgaria şi Ungaria, în condiţiile în care competitorii noştri au participat cu cei mai buni sportivi ai lor, cei din lotul naţional. Le mulţumesc sportivilor noştri, antrenorilor şi colegilor mei din conducerea clubului.”, a declarat cu entuziasm Alin Lazurca.
Lotul PUMA Club la Cupa Europei a fost compus din 10 sportivi (3 seniori şi 7 juniori): Mureşan Mădălina, Dani Borcea, Petru Borz, Marius Dancu, Emanuel Matei, Emanuelle Muntean, Andreea Pavel, Radu George, Robert Poroşniuc, Mîtcă Marius, care au obţinut în total 10 medalii, dintre care 3 de aur, 4 de argint şi 3 de bronz.
La Cupa Internaţională de Taekwon-do pentru Copii şi Cateţi, desfăşurată în 24 iunie, au participat la competiţii din partea PUMA Club următorii sportivi: David Mario, Văcariu Vlad, Mihai Hanea, Oltean Oana, Radu Nicoară, Marius Achim, Tudor Morariu, Rareş Miclea şi Ştefan Marcu. Sportivii sibieni au obţinut 2 medalii de aur, 1 de argint şi 2 de bronz.

Rezultate PUMA Club la Cupa Europei:
Seniori:
o    Dani Borcea, locul 1 tull
o    Mădălina Mureşan, locul 1 luptă
o    Petru Borz, locul 2 luptă

Juniori:
o    Emanuel Matei, locul 1 tull
o    Radu George, locul 3 luptă
o    Robert Poroşniuc, locul 3 luptă
o    Andreea Pavel, locul 2 luptă şi locul 2 tull
o    Dancu Marius, locul 3 luptă
o    Echipa de juniori, locul 2 luptă echipe
Rezultate PUMA Club la Cupa Internaţională de Taekwon-do pentru Copii şi Cateţi:
o    Văcariu Vlad, locul 1
o    Mario David, locul 1
o    Oltean Oana , locul 2
o    Radu Nicoară, locul 3
o    Marius Achim, locul 3

Ultima oră

Comentariul meu