patru bărbați reținuți de poliție la sibiu. au intrat în casă peste un tânăr și l-au bătut

arestatiCei patru reținuți pentru 24 de ore au vârste cuprinse între 15 și 29 de ani. Aceștia au intrat în casă peste un bărbat de 35 de ani la Slimnic și l-au agresat fizic. Agresorii sunt din Ocna Sibiului, Copșa Mică și Brașov.

Patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 15 și 29 de ani, domiciliați în orașul Ocna Sibiului, Copșa Mică iar unul dintre ei în județul Brașov, sunt suspectați de polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr că în data de 27 iunie, în jurul orei 01.00, ar fi pătruns prin efracție în imobilului unui bărbat din Slimnic, pe care l-ar fi agresat.
Victima, în vârstă de 35 de ani, domiciliată în localitatea Slimnic, a sesizat faptul că persoane cunoscute, au pătruns fără a li se permite accesul în locuința sa și l-au agresat.
În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, polițiștii din Șelimbăr au identificat patru persoane suspectate de săvârșirea acestor fapte, împotriva a trei dintre ele fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și distrugere.

Ultima oră

Comentariul meu