img_0292

Periferia Sibiului nu se ridică mai deloc la standardele europene cu care este obișnuit centrul orașului. Foarte multe dintre străzile municipiului sunt încă neasfaltate și în niciun fel îmbunătățite. Sibienii încă sunt nevoiți să iasă cu cizme de cauciuc atunci când plouă și își strică mașinile când dau în gropile adânci.

De această situație de plâng și cei care locuiesc pe strada Varului.
”De peste 30 de ani ne confruntam cu urmatoarea problema: strada este neasfaltata, plina de gropi,praf, noroi iar cand ploua este un total dezastru.Trebuie pur si simplu sa facem slalom printre ele. Zilnic masina este murdara, iar ca sa mergi pe jos pe aceasta strada este o adevarata provocare din cauza prafului si a noroiului. Nu mai vorbesc ca masina trebuie introdusa in service la intervale tot mai scurte din cauza gropilor. Ani la rand am strans semnaturi pentru asfaltarea ei, am fost in audiente la domnu primar dar nu am fost niciodata bagati in seama, ramanand doar cu simple promisiuni. An de an apare in presa lista strazilor care vor urma sa fie asfaltate din zone mult mai marginase dar unde au case poate oameni mai influenti, dar niciodata strada noastra nu este luata in evidenta.”, este nemulțumirea celor care locuiesc pe Varului.

 

Nici cei de pe Viile Sibiului nu o duc mai bine. La fel, ei spun că din cauza noroiului strada devine impracticabilă și ca să mai salveze ceva din piesele mașinilor, parchează automobilele departe de casă. Oamenii spun că înainte de alegeri Astrid Fodor le-a promis că strada va intra în reparații, dar mai apoi nimeni nu i-a mai căutat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Felicitari pentru articol!Sper ca cineva sa ia atitudine.Nu se poate intr-un oras ca Sibiul sa mai existe astfel de strazi!