stadiul proiectului primului multiplex cinema din sibiu după vânzarea mall-ului shopping city

cinema grandCei de la Argo Grup au oferit detalii despre tranzacția de 100 de milioane de euro în urma căreia britanicii au vândut Shopping City Sibiu către sud africanii de la NEPI. Aceștia au vorbit și despre proiectul mult așteptatului multiplex cinema.

Tranzacția anului în România, respectiv vânzarea Sibiu Shopping City cu 100 de milioane de euro către cei de la NEPI, care astfel își consolidează supremația pe piața imobiliară din România, a fost decisă curios sau nu și de faptul că foștii proprietari au ”plusat” cu un anume proiect. Este vorba de deschiderea primului multiplex cinema din Sibiu, lucru care i-a făcut pe cei de la NEPI să accepte uriașul preț de 100 de milioane de euro pentru cumpărarea Sibiu Shopping City. Acest lucru a fost dezvăluit de către cei de la ARGO Grup, beneficiarul banilor din urma tranzacției încheiată zilele trecute.
Se pare că proiectul multiplex-ului cinema este în stadiul final de implementare, urmând ca acesta să fie inaugurat cel mai probabil în această toamnă. „Managementul intens și preocuparea continuă a echipei noastre pentru mixul de chiriași au făcut din Shopping City Sibiu principala destinație de cumpărături din regiunea Sibiului. Cea mai recentă și ultima inițiativă înainte de a vinde proiectul a fost aducerea primului cinematograf multiplex în Sibiu. Vrem să apreciem eforturile întregii echipe care ne-a ajutat să aducem valoare adăugată proiectului și de asemenea în realizarea procesului de vânzare. ARGO Group continuă să-și restructureze portofoliul pe care îl deține în România cu scopul de a optimiza investițiile realizate în piața comercială din Europa Centrală și de Est”, a precizat Dennis Selinas, CEO Argo Group, conform imopedia.ro.

Ultima oră

Comentariul meu