atentatul din turcia pe twitter: deși împușcat, un terorist reușește să se arunce în aer - video

atentatImagini ale uneia dintre cele trei explozii ale atentatului de pe aeroportul din Istambul au fost difuate pe Twitter. Filmulețul surprinde momentul în care unul dintre teroriști este doborât de un polițist. Teroristul se prăbușește iar polițistul de apropie de el și când observă că rănitul are asupra lui o bombă, fuge ca să se protejege. Câteva secunde mai apoi, bomba explodează.  
Primele indicii ale atentatului produs marți seara conduc spre gruparea jihadistă Stat Islamic (Dáesh) ca autor al atacului terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul, a spus, miercuri dimineața, premierul turc, Binali Yildirim, care a relevat că cel puțin 36 de oameni și-au pierdut viața și multe alte persoane au fost rănite, transmit agențiile internaționale de presă, citate de Agerpress.
El a precizat că atacatorii au sosit la bordul unui taxi la aeroport și a dezmințit zvonul că unul dintre teroriști ar fi scăpat, adăugând însă că sunt investigate toate posibilitățile. Premierul turc a adăugat că traficul aerian a fost reluat începând de la ora 03.00 locală (00H00 GMT).

Ultima oră

Comentariul meu