update foto - accident mortal pe dn1 la apoldu de sus. cinci victime printre care și un copil. un șofer din brașov a decedat!

accident apoldu 2Un grav accident de circulație s-a produs marți dimineață pe Drumul Național 1, la intrarea în localitatea Apoldu de Sus. Traficul este blocat în zonă.

UPDATE 2 – Șoferul decedat este din Brașov
Șoferul care a decedat în accident avea 59 de ani și este din Brașov. Acesta se deplasa spre județul Alba, iar într-o curbă la stânga pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a intrat pe contrasens unde a lovit o mașnă condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani din județul Vaslui.

foto: mediafax
FOTO: Mediafax

UPDATE 1 – A intrat pe contrasens
Din informațiile oferite de polițiști, se pare că soferul unui auto pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Soferul vinovat a decedat, iar în mașina care circula regulamentar se afla o familie de patru persoane. Trei sunt raniti ușor, iar un copil de 4-5 ani este rănit grav. Polițiștii dirijează traficul auto în zonă!accident apoldu 3Știrea inițială
Din primele informații se pare că cel puțin trei autoturisme sunt implicate în accident. Cinci victime sunt în total, din care una a decedat. Din cei patru răniți doi sunt copii.accident grav La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și de pompieri. Traficul pe DN1 este complet blocat (ora 8.05), din cauza acestui accident rutier. (foto – Info Trafic Jud Sibiu)
VEZI ȘI: FOTO – Accidente în Sibiu și la Miercurea Băi pe DN1. Cel puțin trei răniți!
Deocamdată nu se știu cauzele exacte care au  dus la producerea acestui nefericit eveniment rutier.

Ultima oră

Comentariul meu