starea răniților din accidentele grave de marți de pe dn1 în județul sibiu
foto: mediafax
FOTO: Mediafax

Patru persoane au ajuns la Urgență la Spitalul Județean Sibiu în urma accidentelor avute loc marți dimineață la Miercurea Băi și Apoldu de Sus per DN1. Doi vor fi externați, aceștia neprezentând probleme deosebite.

In urma accidentului rutier de la Miercurea Bai, la Unitatea de Primiri Urgențe au fost adusi doi pacienti: un barbat de 28 de ani din judetul Dolj si unul de 43 de ani, cetatean polonez. Ambii au fost investigati, au suferit contuzii si traumatisme minore, nu prezinta probleme deosebite si cel mai probabil vor pleca cu recomandari.
VEZI ȘI: FOTO – Accidente în Sibiu și la Miercurea Băi pe DN1. Cel puțin trei răniți!
De la accidentul din Apoldu de Sus au fost adusi tot doi pacienti, respectiv o femeie de 31 de ani și un barbat de 34 ani. Ambii au fost diagnosticati cu hemoperitoneu si se afla in sala de operatie.
CITEȘTE ȘI: FOTO – ACCIDENT MORTAL pe DN1 la Apoldu de Sus. Cinci victime printre care și un copil. Un șofer din Brașov a decedat!
Femeia a fost diagnosticata si cu fractura de clavicula dreapta si cu fractura de vertebra T12. Cei doi vor ramane internati.

Ultima oră

Comentariul meu