săptămâna mega reucerilor la haine și accesorii în sibiu. prețuri de la 5 lei și discounturi de până la 70 la sută!

reduceri magazinCampania de reduceri de prețuri făcută de inițiatorii celei mai mari lichidări de stoc de haine din Sibiu, continuă și în aceste zile. Doamnele și domnișoarele au ocazia să își înoiască garderoba de vară cu haine și accesorii de la branduri germane de top, la prețuri ce pornesc de la 5 lei bucata. Campania are loc la magazinul Fashion Club din Sibiu Shopping City (de lângă Benvenuti).

Cei de la Fashion Club continuă în aceste zile campania de LICHIDARE de stocuri de haine și accesorii pentru damă. Cum sezonul estival este practic la început de drum pentru sibience este o ocazie mai mult decât potrivită ca să își înoiască garderoba de sezon.
Vorbim de blugi, tricouri, maiouri, încălțăminte, accesorii și chiar și genți, care au reduceri de până la 70 la sută. ”Avem un stoc important de haine de vară, iar prețurile sunt mai mult decât atractive. La accesorii încep de la 5 lei, iar la haine de la 14 lei. Sunt reduceri de până la 75 la sută și sunt pregătite peste 10.000 de produse, așa că așteptăm pe toată lumea la cumpărături”, spun cei de la Fashion Club.magazin 2
Reducerile continuă
Promoțiile le puteți găsi la magazinul Fashion Club din Sibiu Shopping City. Acolo, începând de sâmbătă 25 iunie și până la finele săptămânii în curs, găsiți cele peste 10.000 de produse confecționate de branduri germane de renume și de calitate excelentă. Programul magazinului este zilnic între orele 10.00 – 22.00, iar facă vreți să prindeți reducerile de până 75 la sută, cel mai bine este să mergeți chiar din primele zile la cumpărături.magazin 3
”Hainele sunt de o calitate excelenta, iar reducerile sunt asa de mari pentru că dorim să facem loc în magazin pentru noua colecție de îmbrăcăminte și acesorii”, mai spun cei de la Fashion Club. Așadar poftiți la shopping!

Ultima oră

Comentariul meu