video foto – străzi și case inundate în sibiu. ploaia face ravagii pe depoului, ștefan cel mare și galilei! rupere de nori și în piața mare!

inundatii sibiuPloaia torențială ce s-a abătut luni dimineață asupra Sibiului a făcut să apară și primele inundații. Pe Galileo Galilei pompierii intervin într-o gospodărie inundată, iar pe Ștefan cel Mare și Depoului canalizările s-au înfundat și apa acoperă carosabilul. Pe Depoului apa a intrat si în subsolurile caselor.

Cei de la ISU Sibiu intervin la această oră (10.40) pentru evacuarea apei dintr-o locuință de pe strada Galileo Galilei, la numărul 7, în municipiul reședință de județ. Pe strada Ștefan cel Mare, la intersecția cu Moldoveanu, autoturismele circulă efectiv prin apă. Canalizarea s-a înfundat, iar carosabilul este acoperit de apă. (foto: info trafic jud Sibiu)stefan cel mareDe asemenea pe strada Depoului apa acoperă complet drumul. ”Iata ce se intampla de fiecare data pe strada cand ploua mai intens, deoarece canlizarea nu face fata. Toata apa din cartierul Trei Stejari ajunge aici, dar din pacate conductele care ar trebui sa duca apa mai departe nu au volum suficient de mare. Strada este inundată si subsolurile caselor la fel”, ne-a transmis Ștefan Romete, locuitor pe strada Depoului.inundatii depoului sibiuAi surprins și tu astfel de imagini? Trimite pe email la oradesibiu@gmail.com!

Ploaie puternică și în centru
Și centrul orașului a fost lovit de o ploaie puternică luni dimineață. Imaginile de mai jos arată cât de tare a plouat în Piața Mare! (Video Vali Novacovschi Facebook)

CITEȘTE ȘI: UPDATE VIDEO FOTO – Ploaie torențială la Sibiu în mai multe cartiere. INUNDAȚII pe străzile Galileo Galilei și Ștefan cel Mare!
Urmăriți mai jos imagini video cu ploaia torențială de luni dimineață din cartierul Terezian!

Ultima oră

Comentariul meu