video – foto imagini care revoltă. au făcut baie în fântâna arteziană din parcul tineretului, ziua în amiaza mare!

baie in fantana artezianaO tânără din Sibiu ne-a trimis mai multe fotografii și imagini video cu doi tineri care făceau baie în fântâna arteziană din Parcul Tineretului. Aceștia erau însoțiți de o domnișoară care este și ea la un pas să le urmeze exemplul.

La nici cinci minute de mers pe jos din centrul Sibiului, în unul dintre parcurile în care mămicile sau bunicii ies cu copiii la plimbare duminică s-au derulat scene care mai degrabă sunt normale pentru cei ce merg la ștrand sau piscină. Altfel nu ne putem explica ceea ce s-a întâmplat în jurul orei 17.50.
O tânără ieșită la plimbare prin parc a imortalizat în câteva fotografii și chiar a și filmat cum doi adolescenți se răcoreau în fântâna arteziană din parcul Tineretului. Aceștia erau însoțiți de o tânără care părea încântată de gestul celor doi. arteziana baie”Va rog sa postati aceste imagini ca sa vada cetatenii din Sibiu ce se intampla in plina zi in Parcul Tineretului. Nu este normal ca intr-un loc public sa vezi in fantana parcului cum unii se balacesc confundand fantana cu o piscina de la strand”, ne-a scris tânăra care a trimis imaginile către Ora de Sibiu. Se pare că unul din cei doi era complet dezbrăcat!
Ai surpins și tu imagini sau video care pot deveni o știre? Trimite-le pe oradesibiu@gmail.com!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. si ce? nu-i ca si cand bea cineva apa de acolo… fantanile din orase nu au doar scop decorativ, ci sunt acolo ca cetatenii sa se racoreasca in caz de canicula… asa cum a fost weekendul trecut…
    si avand in vedere ca sibiul are doar vreo 5 fantani cu apa potabila, care merg doar din cand in cand, e si normal sa mai sari intr-o fantana arteziana, asa, ca sa nu lesini pe strada

  2. Trebuia pus titlul ” strire bomba” .Doar comentari rasiste.Acesti trebuiau scosi din uniunea europeana ,Asemenea imagini se vad des cand este caldura insuportabila in afara.Dece moderatorul accepta asemenea comentari ???