ingrijitoare curatenie

Spitalul Clinic de Urgență din Sibiu are nevoie de îngrijitoare. De șapte mai exact, pentru că atâtea locuri sunt scoase la concurs. Candidatele trebuie însă să se pregătească temeinic, pentru că trierea va fi dură.

În conformitate cu legislația, prima probă eliminatorie va fi una….scrisă. Așadar cele care doresc să lucreze pe post de îngrijitoare trebuie să se pună burta pe carte. Au de învățat Ordinul Ministerului Sănătății 261/2007 pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in unitatile sanitare și Odinul 916/2006 privind aprobaea normelor de supreveghere, prevenire si control al infectiilor nosocomiale in unitatile sanitare.

Cele care vor fi declarate admise după corectarea lucrărilor vor trece și printr-un interviu. Întrebările ce le vor fi adresate nu se cunosc, dar important este ca cele care vor merge în fața comisiei să nu aibă emoții.
Pentru aceste posturi nu se cere experiență, dar trebuie îndeplinite alte condiții și sunt multe acte de depus la dosar. CV-ul este important, așa că trebuie completat cu grijă, după modelul european.
Doritoarele trebuie să se grăbească, pentru că termenul de depunere a dosarelor este limitat. Tot ce trebuie să știe pot afla de aici.

Ultima oră

Comentariul meu