pericol pe autostrada sibiu - sebeș. ce au putut să facă acești tineri!

coada autostrada

Autostrada Sibiu- Sebeș s-a dovedit a fi periculoasă, dar de această dată nu din cauza carosabilului. Din senin, câțiva șoferi care treceau pe acolo s-au trezit că din cer pică pietre. A fost vorba „doar” de trei tieneri care se distrau aruncând cu acestea înspre mașini. S-au ales însă cu doare penale pentru distrugere.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Sebeş au identificat trei tineri din comuna Răhău, ca persoane bănuite de comiterea unor fapte de distrugere, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 4/5 iunie, de către participanţi la traficul rutier, pe autostrada A1, între Sebeş şi Sibiu.
La data de 17 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe trei tineri din localitatea Răhău, doi cu vârsta de 18 ani şi unul de 16 ani, ca persoane bănuite de comiterea unor fapte de distrugere.
În 5 iunie, noaptea, în jurul orei 2.30, în timp ce se aflau în apropierea autostrăzii A1, la kilometrul 301, au aruncat cu pietre înspre autoturismele ce circulau pe autostradă şi au distrus parbrizele unui număr de cinci camioane.
Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere”.

Sursa www.alba24.ro

Ultima oră

Comentariul meu