transfăgărășanul se închide temporar în weekend. proprietarii de pensiuni fac scandal!

tranafagarasan masiniNici nu s-a redeschis bine, că cel mai frumos și spectaculos drum din România se închide pentru aproximativ șase ore, sâmbătă 25 iunie. Cauza este un eveniment organizat de BMW și o competiție de ciclism. Proprietarii de pensiuni și cabane din zonă sunt deranjați de faptul că drumul se închide chiar și temporar.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în data de 25.06.2016, în intervalele orare 09:30 – 12:15, respectiv 13:15 – 16:00 circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C, pe sectorul cuprins între km 116+808 – km 129+500, în vederea desfășurării unui eveniment organizat de BMW HALO ROMANIA.
Totodată, în data de 25.06.2016, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C, în intervalul orar 09:30 – 10:00, pe sectorul cuprins între km 54+500 – km 61+400, în vederea desfășurării competiţiei de ciclism Vidraru Bike Challenge, organizat de Asociaţia Sportivă Adventure Mania.

Hotelieri nemulțumiți
Cei care dețin afaceri în turism în zona Bâlea Cascadă și Bâlea Lac sunt deranjați de faptul că drumul redeschis de curând se închide sâmbătă. ”NU contează turistul care dorește să se simtă bine, NU contează agentul economic, cel care plătește TAXE și IMPOZITE ci doar niște șmecheri care filmează te miri ce,sâmbăta, că n-au timp în cursul săptămânii.Aprobările sunt date de IGPR, CNADNR,etc.Polițiștii n-au timp să dirijeze circulația in week-end la Bâlea Lac atunci când se formează cozi de câțiva km, în schimb limitează dreptul la liberă circulație când ți-e lumea mai dragă”, a comentat Marius Olariu, manager la Balea Turism SA, pe contul său de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu