primul week-end cu vară adevărată la sibiu - alege cum să-l petreci!

tiff

Se anunță un final de săptămână incendiar și la propriu, și la figurat. Meteorologii spun că temperaturile vor fi crescute, iar cei responsabili cu distracția sunt siguri că aceasta va ajunge și ea la cote înalte.

Ca să fiți siguri de reușită începeți-vă week-end-ul în Cotton Ursus Pub. Aici, vineri seara, M.I.L.F Party dă startul distracției, care va continua și sâmbătă noaptea. Un loc la masă se poate rezerva la 0752268866.

La Imperium, vineri vibrează energia vie a muzicii live în acorduri de jazz. Navi va cânta live, iar cei care vor să o asculte trebuie să plătească 15 lei pentru un bilet. Își pot face și o rezervare la 0369 454 690.

Tot week-end-ul în Sibiu rulează filme bune în cadrul TIFF. Programul complet aici.

Ziua Universală a IEI se sărbătorește pe tot parcursul finalului de săptămână. Tradiționalul va umple Muzeul ASTRA, iar programul complet îl găsești aici. 

Vineri se deschide parcul de distracții de la Arena Platoș. Va fi o nebunie, iar despre ce au pregătit organizatorii, află de aici.

Zilele muzicale româno-americane sunt și ele în plină desfășurare, iar despre concertul de vineri aflați de aici, iar despre cel de duminică aici.

Furtuna” este primul spectacol cu păpuși pus în scenă în aer liber. Vineri și sâmbătă, în Piața Mică, de la ora 22, vei avea parte de o piesă de teatru inedită. Informații aici.

Sâmbătă, la Teatrul Gong, Atelierul de Meșterilit îi așteaptă pe cei mici de la ora 10. Cine nu ajunge mai are o șansă la ora 12. Detalii aici.

Dacă însă vrei să profiți de vremea bună și să faci prima baie pe anul acesta, află de aici ce ștranduri și piscine sunt deschise.

Dacă însă nimic nu te tentează, ci îți dorești doar să vezi un film bun, Cinema Arta a pregătit programul până în 30 iunie. Îl vezi aici.

Ultima oră

Comentariul meu