VIDEO Sibiul are primar și viceprimari. Ce au spus aceștia după votul Consiliului Local!

pop fodor bokorPrimarul ales al Municipiului Sibiu, Astrid Fodor și viceprimarii Corina Bokor și Răzvan Pop au primit votul de investitură din partea Consiliului Local al Municipiului. Se pregătesc pentru patru ani de mandat, dar înainte le-au transmis câteva cuvinte sibienilor dar și echipei cu care vor lucra.

”Chiar dacă noi am fost aleși fiecare din partea unui partid politic sau din partea unei alianțe a minorităților, cred că sibienii așteaptă de la noi să lăsăm laoparte politica și disputele inerente ale acesteia și să ne concentrăm pe proiectele care duc la dezvoltarea Sibiului. Eu vă asigur că în mine veți găsi un partener dispus să colaboreze, iar în echipa Primăriei veți găsi un executiv bine pregătit. Avem un întreg portofoliu de proiecte care sunt pregătite a fi supuse aprobării dumneavoastră, iar după aprobarea acestora avem un mecanism bun pentru a le pune în aplicare. Și cum Sibiul nu se poate dezvolta decât zonal și regional, cooperarea interinstituțională, colaborarea între Primăria Municipiului Sibiu, președinte de județ și Consiliul Județean este absolut necesară și nu doar la nivel declarativ”, a spus primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

consiliul local

Corina Bokor, cea care a asigurat interimatul ca viceprimar ocupă acum această funcție din partea FDGR: ”Mă simt onorată să fiu viceprimarul municipiului Sibiu în următorii patru ani. Perioada interimatului nu a fost una ușoară, a fost una plină de provocări, dar mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac și am decis să continui în această muncă. Sibiul este un oraș dinamic, în continuă dezvoltare, cu cetățeni implicați și interesați de problemele orașului . Știu că nu va fi o misiune ușoară, dar mă bucur să fac parte din echipa Primăriei Sibiu.”

Nou în administrație este viceprimarul PNL Răzvan Pop.”Mă simt obligat în fața sibienilor să performez în funcția pe care mi-ați încredințat-o . Cu foarte mulți dintre dumneavoastră mă cunosc de ani buni și vă garantez o comunicare bună pentru rezolvarea problemelor și vă asigur de toată deschiderea mea pentru rezolvarea oricărei probleme ce va apărea”, a spus Răzvan Pop.

Ultima oră

Comentariul meu