UPDATE VIDEO FOTO - ATAC ARMAT într-un cinematograf. Cel puțin 50 de persoane au fost rănite. Atacatorul a fost UCIS!

ATACatorIncident deosebit de grav petrecut joi dupa amiaza intr-un cinematograf. Un barbat a ranit aproximativ 50 de persoane dupa care s-a baricadat in interior.

UPDATE ORA 18.55 Persoanele luate ostatice de un bărbat înarmat într-un cinema din orașul Viernheim (sud-vest), lângă Frankfurt, au fost eliberate și sunt nevătămate, a declarat un purtător de cuvânt al poliției germane, citat joi de agenția DPA si preluat de agerpres.ro.

YouTube video

Știrea inițială

Un bărbat mascat înarmat cu un pistol și cu o centură cu muniție a deschis focul într-un cinematograf din orașul german Viernheim (vest), lângă Frankfurt, rănind între 20 și 50 de persoane, după care s-a baricadat în interior, a informat joi mass-media din Germania.
Conform revistei Bild, unităţi speciale ale poliţiei au descins în cinematograful Kinopolis din Viernheim, arestându-l pe bărbatul care luase ostatici.ambulante
Un bărbat a deschis focul şi a luat ostatici, joi, într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei, zeci de persoane fiind rănite.
Incidentul a avut loc într-un cinematograf din orăşelul german Viernheim, în sud-vestul Germaniei.
Un bărbat înarmat, având cagulă pe faţă, a intrat într-un cinematograf şi a deschis focul.
Conform unor surse citate de publicaţia Die Welt, bărbatul deschis focul la întâmplare vizând spectatori, rănind între 25 şi 50 de persoane. Surse: agerpres.ro & mediafax.ro

Ultima oră

Comentariul meu