accident-692x360

Patru morți și doi răniți gtrav este bilanțul a încă o tragedie petrecută pe drumurile României. Accidentul s-a petrecut în județul Brașov, pe drumul către Sibiu, se pare din cauza unei depășiri neregulamentare.

O femeie în vârstă de 67 de ani care conducea dinspre Făgăraş spre Sibiu, iar între localitățile Dridif și Voila, a pierdut controlul maşinii, a lovit un parapet metalic de la marginea drumului, iar apoi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism.
În urma impactului, femeia aflată la volan, Olimpia Beca – consilier local în oraşul Făgăraș, şi alte două pasagere din maşină, o femeie de 86 de ani şi fiica acesteia de 38 de ani au murit pe loc.
De asemenea, o altă pasageră din maşină, o femeie în vârstă de 59 de ani, a rămas încarcerată. Aceasta a fost resuscitată zeci de minute, însă nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată.
Din cealaltă maşină, care circula regulamentar, a fost rănit grav şoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 52 de ani pentru care s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD din Târgu-Mureş.
Pentru salvarea răniților au acționat o mașină de descarcerare, trei SMURD-uri și două ambulanțe.

Foto www.stireazilei.com

Ultima oră

Comentariul meu