foto - scandal în presa centrală. carmen iohannis acuzată că nu a purtat sutien! tu ce crezi?

carmen iohannisSoția președintelui României, Carmen Iohannis, este în aceste zile ținta unor noi atacuri ale presei centrale. Prima Doamnă este acuzată că nu ar fi purtat sutien la întâlnirea pe care Iohannis a avut-o cu președintele Germaniei.

În ultima zi a minivacanței de Rusalii, prima doamnă a țării a reușit să atragă toate privirile asupra unui eveniment care se anunța foarte sobru. Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, la întâlnirea cu președintele Germaniei și partenera acestuia, Carmen Ionahnnis a lăsat impresia că nu purta sutien, conform click.ro.
Luni, 20 iunie, la sfârșitul întâlnirii dintre președintele Germaniei, Joachim Gauck, și președintele Klaus Iohannis, o întrebare plutea în aer. A purtat sau nu sutien prima doamnă a României?
Dacă partenera președintelui Germaniei a ales un deux pièces negru, Carmen Iohannis și-a adaptat vestimentația la temperaturile caniculare, îmbrăcând o rochie vaporoasă, corai, până la nivelul genunchilor.carmen iohannis
Ochiul antrenat al fotoreporterilor a observat un detaliu la limita etichetei întâlnirilor la nivel înalt. Rochia subțire a lăsat să se ghicească mai mult decât și-ar fi dorit, cu siguranță, Carmen Iohannis, criticată des pentru gafele vestimentare. Atât de mult, încât toată lumea s-a întrebat dacă prima doamnă a țării nu a renunțat cumva la sutien pentru această întâlnire.
Preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, şi partenera sa, Daniela Schadt, se află într-o vizită de stat în România în perioada 20 – 22 iunie, oficialul german având programate discuţii politice cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu prim-ministrul Dacian Cioloş, luni, şi o vizită la Sibiu marţi. Sursa info&foto: click.ro

Ultima oră

Comentariul meu