alimente

Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România, Platforma “Food for Life” România și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Stiințe Agricole, Industrie Alimentara si Protecția Mediului vă invită să participați la desfășurarea fazei naționale a concursului “ECOTROPHELIA ROMÂNIA 2016” competiție care se adresează studenților din toate universitațile din România în care exista facultăți cu program de studii din domeniul ingineriei produselor alimentare, biotehnologiilor pentru industriile alimentare, chimiei sau ingineriei mediului.

Scopul competiției este de a promova creația studențească, de a impulsiona cercetarea și inovația tinerilor care se pregătesc să devină specialiști în domeniul industriilor alimentare, în vederea creării unor produse alimentare ecologice și inovative, cu potențial comercial în Uniunea Europeană.
Faza națională pentru acest an se va desfășura la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.
Deschiderea oficială a acestui eveniment va avea loc în data de 27.06.2016 începând cu orele 9.30 în sala Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
Urmează apoi prezentarea produselor aflate în concurs, iar a doua zi 28.06.2016 începând cu ora 9,00 la Centrul de Reuniune Academică al ULBS str. Banatului nr. 7 Sibiu analiza senzorială a produselor aflate în concurs din partea comisiei de specialitate formată din specialiști ai mediului de afaceri.
Ceremonia de decernare a premiilor va fi făcută după deliberarea juriului, începând cu orele 15,00 în Aula Avram Iancu a Facultății de Litere și Arte, B-dul Victoriei, nr. 7-9, Sibiu.
Echipa câștigătoare a locului I și a trofeului ECOTROPHELIA ROMÂNIA 2016 va reprezenta România la concursul internațional care va avea loc anul acesta la Paris, Franța, în perioada 16-20 octombrie 2016.
Tot în această perioada respectiv 27.06.206 începând cu orele 16,00 va avea loc la Sibiu, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Adunarea Generală a membrilor Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România.

Ultima oră