update video - noul consiliu local al comunei șelimbăr nu a fost validat. liberalii au lipsit de la ședință!

camin cultural selimbarZi importantă la Șelimbăr. Cea mai dezvoltată comună din județ va avea oficial de azi un nou consiliu local și un nou primar plin în funcție. Ora de Sibiu transmite în direct ședința de constituire a noului CL și depunerea jurământului de către primarul Marius Grecu.

UPDATE –Ședința de validare a noului Consiliu Local al comunei Șelimbăr a început cu o amânare. Consilierii PNL-ului nu s-au prezentat la aceasta, astfel că ședința a fost reprogramată pentru sâmbătă la ora 12.00.

VEZI AICI DETALII LEGATE DE AMÂNAREA ȘEDINȚEI!

Edilul ales cu peste 70 de procente la Șelimbăr va fi investit în funcție miercuri după amiază, la Căminul cultural din localitate. După ce se va constitui noul consiliul local, urmează festivitatea de investire în funcție a noului primar al comunei. Marius Grecu depune apoi jurământul pentru funcția de edil al comunității pe următorii patru ani.
Ora de Sibiu transmite în direct acest important eveniment pentru viitorul Șelimbărului, cu începere de la ora 17.30.
VEZI AICI ÎN DIRECT ȘEDINȚA NOULUI CONSILIU LOCAL ȘI DE INVESTIRE A NOULUI PRIMAR!
Reamintim că Marius Grecu a fost ales în data de 5 iunie 2016, cu o majoritate covârșitoare de voturi. Peste 70 la sută din locuitorii Șelimbărului au dat gir acestuia la funcția de primar.

Ultima oră

Comentariul meu