trei jucători de bază continuă alături de csu sibiu. au semnat deja contractele!

fani csuCSU Sibiu a anunțat printr-un comunicat de presă că a ajuns la un acord de prelungire a contractelor cu trei dintre jucătorii pe care Dan Fleșeriu s-a bazat și în sezonul trecut.

Cei trei jucători care au evoluat pentru CSU și în sezonul trecut, Vlad Tincu, Boris Lalovic și Igor Mijajlovic, au parafat  înțelegerile cu clubul sibian și se vor prezenta în august la pregătiri pentru sezonul competițional 2016/2017.
Boris Lalovic, Igor Mijajlovic și Vlad Tincu vor face parte din echipa lui Dan Fleșeriu, în sezonul competițional 2016/2017, alături de Bogdan Popescu, anunțat săptămâna trecută drept component al CSU Sibiu. ””De la finalul sezonului precedent am avut înțelegeri verbale cu cei trei jucători care au mai evoluat pentru noi, să revină. Acum am definitivat partea de documente și suntem bucuroși că putem continua împreună!”, spune Horațiu Floca, director interimar la CSU Sibiu.

VEZI ȘI: Calotă părăsește CSU Sibiu. Drum bun CĂPITANULE! O să ne fie dor de tine! 🙁
În sezonul precedent, muntenegreanul de 35 de ani, care măsoară 2,08m, Boris Lalovic a totlizat în cele 35 de partide jucate medii de 10,9 puncte, 3,8 recuperări și 1,2 pase decisive. La rândul său, Igor Mijajlovic (32 de ani, 1,93m) a jucat 32 de meciuri în tricoul CSU Sibiu, sezonul trecut, și a avut medii de 11,4 puncte, 2,6 recuperări și 3,9 pase decisive. Vlad Tincu, de 22 de ani, este un jucător care promite mult și care sezonul anterior a reușit să își câștige minutele în teren.

Ultima oră

Comentariul meu